Andra djur på hästgården

By: admin | Date: 15.01.2016 | Categories: Andra djur

Häst, hund, katt

Det är inte ovanligt att det finns fler djur på en hästgård, det vanligaste är nog katter men det kan förekomma andra husdjur såsom hundar också.

Ofta blir det så att man skaffar sig husdjur för att man älskar djur av alla de olika slag och en häst är ju speciell men inte något som man kanske har hemma i sitt vardagsrum, så därför är det betydligt enklare med katter och hundar. Oavsett vilket djur man har så behöver den omvårdnad och skötsel. Det går inte att lämna den vind för våg och tro att den ska klara sig själv. Våra djur är beroende av oss människor och har vi tagit an oss något djur, oavsett vilket så måste vi se till att det blir omhändertaget och får mat och tillsyn.

Har ni precis skaffat hund så kan vi rekommendera hundspecialisten Häromi här hittar ni allt du behöver till er hund, allt från burar till tuggben. Det behövs en del saker när man precis skaffat hund om man inte haft någon sedan tidigare så valpen får ärva saker från den tidigare hunden. En gosig hundfäll som valpen får göra till sin egen och känna tryggheten i kan vara bra att skaffa, även en transportbur är bra om ni ska ut och åka, lägg i valpens favoritfäll så att den känner sig hemma i buren.