Ge bort en personlig hästkalender

By: admin | Date: 20.02.2018 | Categories: Hästar, Tips

Det är alltid svårt att veta vad man ska köpa till någon som fyller år, men om personen ifråga har ett specialintresse så blir det i alla fall betydligt mycket enklare!

Att äga och hålla på med hästar är ett vanligt intresse som delas av många och en häst är ett ytterst personligt djur, har du en vän som äger och håller på med hästar så kan du köpa en personlig kalender med bilder på personens hästar och eventuella andra djur som finns på gården. Hos Kalenderkungen kan du komponera ihop en kalender helt i stil med din egna vision, en sådan present är ett säkert kort som alltid går hem hos mottagaren.

Att äga en häst kräver väldigt mycket av oss och alla som har en eller flera hästar vet mycket väl att man aldrig är ledig, har man ingen som kan hoppa in och ta hand om djuren när man är borta så kan man helt enkelt inte heller åka bort. Så att överraska en hästperson med en weekend är kanske lite svårt om man inte har sett till att någon med säkerhet kommer att kunna se till och sköta om djuren. Känner du någon i personens närhet som skulle kunna axla det ansvaret så kan du definitivt överraska din vän med en kortare resa. Att få koppla av och inte ha något ansvar, om så bara för en natt, är något som varje hästägare skulle behöva då och då för att ladda batterierna.

Varför inte kombinera presenterna? Gör en personlig kalender med bilder på personens djur och förtryck ett datum då du planerar att överraska din vän. Du kan skriva in det i kalendern på ett kryptiskt sätt så att den inte kan lista ut vad ni ska åka iväg på, bara när. Beroende på vad du har planerat in så kan du exempelvis förtrycka följande: ”12/2 packa tandborste och en snygg outfit” och ”15/2 tillbaka”.