Hästspel

By: admin | Date: 4.02.2015 | Categories: Hästar

Även om hästar och allt som rör dom i grunden är en av dina- eller ditt största intresse, kan ibland den mer informativa biten ibland bli för mycket. Då är det perfekt att kunna släppa allvaret och få vara lite barnslig för en stund med ett av de hästspel vi i denna artikel listar.

Som tur är har utvecklingen för spel idag gått betydligt längre än var den var för bara några år sedan. Det finns idag inte bara spel som handlar om att döda monster eller krig i ren allmänhet, utan också spel som riktar sig till helt andra målgrupper. Hästspel har väl inte direkt varit en typ av spel som översvämmat marknaden, men idag finns faktiskt flertalet bra alternativ när det kommer till oss som är intresserade av och älskar hästar.

Lekfull gunghäst

Här nedanför listar vi några olika kategorier med hästspel. De är långt ifrån de enda inom sina vardera kategorier men tanken är endast att måla upp en bild av det utbud som faktiskt finns, och om ni sedan är sugen på mer hittar ni det relativt lätt genom några minuters sökande på Google.

Browserspel

Howrse är ett roligt spel där du har som huvudsakliga uppgift att driva ett ridcenter. Det gäller att föda upp hästar och ponnys på bästa sätt och även i fortsättningen ha kontroll över deras välbefinnande.

Småspel

På girlsgogames.se under kategorin ”hästspel” hittar du massor av småspel med och om hästar. Här kan du med lätthet ägna en dag eller två, utan att ha testat och spelat igenom en bråkdel av spelen.

Casinospel

På många sajter online hittar du den enarmade banditen Champion of the track, där du både får vara med om en liknande spänning som från ett riktigt hästlopp, tillsammans med den rent interaktiva spelupplevelsen. Kul!

Utöver dessa spel finns som sagt en mängd andra titlar på marknaden, även spelappar till din telefon. Det är något vi denna gång inte tagit oss tid att ta upp, men vem vet, det kanske dyker upp här på sidan i framtiden!